Utenlandsk inspirasjon

Har du et ønske om å lære mer om flyving? Hvorfor spanderer du ikke på deg en liten studietur hvor du kan få nye impulser fra nye miljøer og nye mennesker? Dette har alle godt av fra tid til annen, og mulighetene er mange. Dine kollegaer over hele verden vil garantert stå med åpne armer for å ta i mot deg, og med et åpent sinn parat er det utrolig hvor mye du kan lære – og kanskje skaffe deg noen nye vennskap.

Å utvide horisonter og ta til seg nye ting er viktig for ethvert menneske og det er de som er virkelig kunnskapshungrige som vil komme seg lengst her i livet. Man skal aldri se seg mett på kunnskap men hele tiden tenke at man kan lære noe nytt.

Bare et lite tips før vi fortsetter: hvis du nå bestemmer deg for å reise utenlands, så husk for guds skyld på å betale for turen og alle andre kjøp du måtte gjøre med kredittkortet. Noe annet kan få økonomiske konsekvenser hvis du skulle være uheldig. Klikk på linken for å lese mer om akkurat dette.

Noe som vil være ekstra stas med en slik tur vil være å kunne fly i nye omgivelser og nye landskap. Dette alene vil kunne gi deg inspirasjon og kanskje får du lære noen flytyper som du aldri har prøvd før. Det vil være massevis av nyttig kunnskap å hente uansett hva målet ditt med dette måtte være, og kombinert med litt hygge kan du virkelig oppleve en fin tid.

Å være pilot handler mye om å være oppdatert på alt det nye som skjer. Dette gjelder naturligvis både lovverk og andre ting, så å reise på en studietur kan være en alternativ måte å innkassere kunnskapskapital fremfor andre metoder. La deg inspirere av dine kolleger i utlandet og reis ut og knytt nye bånd – dette vil du garantert ha igjen for!

God tur!