Usikret lån som finansiering

Som vi har vært inne på mange ganger tidligere her på sidene så er det unektelig slik at det er en del kostnader forbundet med det å ha flyging av hobby, og dette gjelder både anskaffelse av sertifikat, leie av fly og andre ting som er nødvendig.

Å spare seg opp til dette kan være en langsom og møysommelig prosess og naturligvis ikke noe alle er i en posisjon til å klare. Vi har også tidligere nevnt at det er muligheter for benytte seg av forbrukslån til dette, og dette er noe vi ønsker å gripe fatt i igjen. Forrige gang vi skrev om dette var mer på generell basis og ikke konkret hvordan dette kan gjøres, og dette har vi tenkt å ta litt mer fatt i denne gangen.

Når man skal få tak i lån som dette er kanskje det største problemet å finne en den rette banken, og det i seg selv er ingen enkel sak ettersom det finnes så mange alternativer å velge mellom. Markedet drukner i banker som tilbyr slik finansiering og for å gjøre denne jobben noe enklere kan man finne tak i en såkalt låneagent. Dette er en tjeneste som videreformidler din ene søknad til en rekke forskjellige banker og dermed får man mer igjen for det lille arbeidet man må gjøre med søknaden sin. I stedet for å sende 10 søknader til 10 forskjellige banken kan men i stedet for sende én søknad og få denne videresendt til mange banker. Slike lånemegleren tilbyr alt fra billån uten sikkerhet til lån til oppussing – ja faktisk kan man bruke de pengene man får til akkurat det man måtte ønske, og det er nettopp det som er den store fordelen i så måte.

Og det beste av alt: lånet får du utbetalt nærmest på blanke flekken ettersom saksbehandlingstiden er meget kort.