Kostnader

Å ta flysertifikat for småfly er noe som koster litt penger, men det er allikevel ikke helt avskrekkende.

Å fly er en fantastisk hobby, og vil være verdt hver en eneste krone du investerer i opplæringen. Når kurset, som i seg selv er fascinerende, er ferdig har du timesvis med herlige opplevelser som venter på deg, og å sitte i cocpiten og nyte utsikten og en blå himmel gir en helt spesiell følelse.

penger

100.000 kroner

Når det gjelder kostnadene ved å ta flysertifikat så kan man godt regne med rundt 100.000 kroner – alt inkludert. Noen vil kanskje reagere på et slikt beløp, men innbakt i dette ligger det rund 40-50 flytimer hvor mange av disse er med instruktør. Man må derfor rett og slett ta en avveining om dette er noe man virkelig vil eller ikke.

En løsning på dette problemet kan være å søke om et forbrukslån. Det er uklart om en vanlig bank vil gå med på å finansiere noe slikt, og det fine med forbrukslånene er jo at man kan bruke dem til hva som helst uten at utlåner bryr seg noe større om det.

Lån som dette får man dessuten utbetalt omtrent på dagen og søknadsprosessen er kjapp og enkel. Stikk innom den anbefalte siden og se hva de kan tilby. Man kan sette en nedbetalingstid som er så lang som man måtte ønske, men med beløp i denne størrelsesordenen burde man rett og slett betale ned så kjapt som mulig.

Lånene er uten sikkerhet og det er jo absolutt en fordel og det betyr at du slipper å pantsette egne eiendeler for å få pengene utbetalt, og dette er i tillegg med på å gjøre prosessen mye raskere. Drømmer du etter å få komme igang med teoriopplæringen har du rett og slett ingen grunn til å vente. Her er det bare å bestemme seg, skaffe finansieringen, skaffe legeattest og deretter starte teoriopplæringen!

Den blå himmelen venter på deg!