Hvis du har betalingsanmerkning

Som vi har skrevt mange ganger tidligere så er det selvsagt helt vanlig å ta seg opp et lån for å kjøpe seg et småfly, og de lånene man kan ta opp til et slik formål kan være av forskjellig art. Her spenner det fra alt fra forbrukslån til regulære lån man får i banken. Låner man i banken er det slik at man må stille med sikkerhet for de pengene man ønsker å bruke. Man kan naturligvis heller ikke ha registrerte betalingsanmerkninger hvis man skal låne i banken sin, men hva om dette er tilfellet? Hva om du har en betalingsanmerkning, men allikevel har lyst til å kjøpe det flyet du har lengtet så lenge etter?

Da kan du faktisk slappe helt av, for i dag er det faktisk mulig å søke om lån til og med om du har registrerte betalingsanmerkninger på deg! Om du vil lykkes med en slik søknad vil selvsagt være avhengig av flere faktorer, men det kan altså være mulig hvis du er i stand til å stille skikkelig sikkerhet for de pengene du ønsker å låne.

I Norge er du definitivt ikke alene om å ha betalingsanmerkning, og faktisk er det så mange som en kvart million som har en eller flere slike anmerkninger. Det er fort gjort å havne i hengemyra som en følge av kredittkortgjeld eller dyre forbrukslån og det ene tar som kjent det andre, regninger havner til inkasso – og vips så har du en kreditthistorie hvor man får betalingsanmerkning, og dette igjen vil føre til at man kan få en eller flere betalingsanmerkninger.

Det finnes dog aktører som vil kunne gi deg lån til tross for at du har betalingsanmerkninger, og etter at disse aktørene har kjørt en kredittvurdering på deg og sett på din fremtidige betalingsevne vil de kunne se på din historie med mildt blikk. Har du råd til å betale både renter og avgifter, og kanskje i tillegg har muligheten til å stille sikkerhet, så er det slett ikke umulig å få et lån. Dermed kan flydrømmen din fortsatt være liv laget.