Bonuskort er smart

Det er jo en kjent sak at nordmenn reiser mye, og dette gjelder både på privaten og i arbeid. Hvis du faller innenfor en av disse kategoriene kan det være smart å vurdere å skaffe seg et bonuskort, eller et såkalt kredittkort med bonuspoeng. Det kan nemlig være forholdsvis mye å hente her hvis du flyr en god del!

Når det gjelder flybonus så er dette et fint incentiv til å være lojal mot et flyselskap. Hos SAS kan man anvende seg av Eurobonus og her kan du få en rekke fordeler ved å bruke dette kortet. Hvis du har et slikt kort kan du lage deg en konto hos SAS og huske på å logge deg inn hver gang du skal bestille en reise. Du vil dermed få alle poengene for hver eneste reise samlet opp og godskrevet i bolker på 500 poeng. Etter hvert som du samler inn poeng så vil du kunne bruke disse til å betale for flyreiser eller til å handle ombord på flyet. I tillegg vil du stige i gradene i kundeprogrammet hvis du får tilstrekkelig med poeng, og nivåene her er Silver, Gold og Diamond.

Les mer om kredittkort i denne artikkelen.

Kortet har også andre fordeler og når du oppnår Silver-medlemskap kan du for eksempel benytte deg av loungene rundt omkring i Europa, og dette er veldig kjærkommet i de tilfellene når du er ute og reiser. Å kunne sitte i en lounge og slappe av fremfor å sitte i avgangshallen er to forskjellige verdener! For deg som aldri har vært i en lounge så anbefales dette på det varmeste. Husk også at du får loungerettigheter hos SAS hvis du bestiller deres Plus-billetter – altså de billettene som lar deg sitte lengst fremme i flyet.

Når man betaler ekstra så skal det naturligvis være fordeler knyttet til dette, og sånn er det i alle fall hos SAS. Å betale mer skal innebære å få en mer behagelig reise og det er nettopp dette som er poenget med å bruke et bonuskort.